Τοποθεσία – Ammon Zeus Hotel
  • Στην άφιξη απαιτείται προέγκριση πιστωτικής κάρτας ως εγγύηση.

Τοποθεσία

Το ξενοδοχείο ΑΜΜΩΝ ΖΕΥΣ βρίσκεται στην παραλία της Καλλιθέας. Είναι το μοναδικό ξενοδοχείο της Χαλκιδικής που απέχει ένα βήμα από την καταγάλανη θάλασσα της Κασσάνδρας. Η παραλία βραβευμένη με τη Μπλε Σημαία της Ε.Ε σαν μία από τις καθαρότερες στην Ελλάδα.

Σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια (250 μέτρα) βρίσκεστε στο κέντρο της Καλλιθέας, όπου θα βρείτε πολλά εστιατόρια, καφετέριες, μαγαζιά ένδυσης κοσμημάτων, σουβενίρ, φαρμακεία κλπ. Λίγα χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο βρίσκονται τα πιο διάσημα και πολυσύχναστα bar και club της Χαλκιδικής. Η Καλλιθέα έχει την πιο έντονη νυχτερινή ζωή της Χαλκιδικής και αξίζει να την ζήσετε. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» βρίσκεται σε απόσταση 80 χλμ. από το Ξενοδοχείο.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι υψηλής αρχαιολογικής και ιστορικής σημασίας καθώς ακριβώς δίπλα βρίσκεται ο αρχαίος ναός του Άμμωνος Διός ο οποίος θεωρούνταν ο θεός της φιλοξενίας, και αξίζει να τον επισκεφθείτε..

Ενόσω διαμένετε στο Ξενοδοχείο, μπορείτε να επισκεφθείτε την ρωσική εκκλησία όπου θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε της τοιχογραφίες των Ρώσων Αγίων. Η εκκλησία χτίστηκε το 1865 ως φόρος τιμής στο ρωσικό μοναστήρι του Αγ.Παντελεήμονα που βρισκόταν στο Άγιον Όρος. Από τότε, το παρεκκλήσι έμεινε στην ιδιοκτησία του Ξενοδοχείου Ammon Zeus.

Το Ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τον αρχαίο ναό του Άμμωνος Διός ο οποίος αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα της Χαλκιδικής.

Call. 0030 - 2374022356
Fax: 0030 - 2374023232
Email. reservations@ammon-zeus.gr

© Copyright Ammon Zeus Hotel 2018
Powered by MMS Advertising.