Εστιατόρια & Bars – Ammon Zeus Hotel
  • Στην άφιξη απαιτείται προέγκριση πιστωτικής κάρτας ως εγγύηση.

Εστιατόρια & Bars

Κεντρικό Εστιατόριο
Απολαύστε το πρωινό και βραδινό μπουφέ με μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων, στην βεράντα του ξενοδοχείου ακριβώς μπροστά στη θάλασσα. Τα προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούνται για το μενού, είναι υψηλής ποιότητας.

Απολαύστε σπεσιαλιτέ από την τοπική αλλά και την μεσογειακή κουζίνα που είναι διάσημες. Ο μεσογειακός τρόπος διατροφής, είναι φημισμένος για την προσφορά του στη μακροζωία και στην ευεξία.

Greco’s sea food a la carte restaurant

Ελληνική γκουρμέ κουζίνα στα καλύτερο της! Απολαύστε το υψηλής ποιότητας φρέσκο θαλασσινό φαγητό και κρέας, που παρουσιάζονται με έναν καινοτόμο τρόπο που μπορεί εύκολα να ικανοποιήσει κάθε επισκέπτη.
Κάντε το γεύμα σας στην μαγευτική βεράντα του εστιατορίου ακριβώς δίπλα στην όμορφη θάλασσα, συνοδευόμενη από μια μεγάλη ποικιλία από τα κορυφαία βραβευμένα ελληνικά κρασιά μας.

Cocktail bar

Δείτε το πιο όμορφο και ρομαντικό ηλιοβασίλεμα από την ταράτσα του ξενοδοχείου. Απολαύστε καφέ, ποτά ή κοκτέιλ σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον.

Fresco Bio healthy bar

Απολαύστε υγιεινά ποτά φτιαγμένα από φρέσκα φρούτα και λαχανικά, δοκιμάστε σνακ με χαμηλές θερμίδες ή απολαύστε τον καφέ σας, το κοκτέιλ και την κρύα μπύρα σας ενώ κάνετε ηλιοθεραπεία δίπλα στη θάλασσα και την πισίνα. Αφήστε τη μουσική να σας μεταφέρει σε ονειρεμένα μέρη. Παρέχεται υπηρεσία στην παραλία.

Call. 0030 - 2374022356
Fax: 0030 - 2374023232
Email. reservations@ammon-zeus.gr

© Copyright Ammon Zeus Hotel 2018
Powered by MMS Advertising.